The blog

Discover smart tips, personal stories and our take on the latest marketing trends
15 October 2014

The House of Marketing inspireert en ontwikkelt het beste marketingtalent van België

Diegem, 15 oktober 2014 – The House of Marketing, het toonaangevende Marketing consultancybedrijf in België, inspireert en ontwikkelt ook dit jaar weer jong marketingtalent. Enerzijds organiseert The House of Marketing voor de vierde keer de zoektocht naar dé Marketing Genius onder young professionals en studenten. Anderzijds lanceert het consultancybedrijf THoM’ster Classes in drie studentensteden, interactieve sessies waarbij studenten kennismaken met de huidige marketinguitdagingen.
THoMSTER20Class20-20Facebook201200x6271.png

The House of Marketing start opnieuw haar zoektocht naar enthousiast marketingtalent in België. Zo organiseert het consultancybedrijf voor de vierde keer de Marketing Genius, een intensieve wedstrijd voor zowel studenten als young professionals om in drie rondes de titel Marketing Genius 2015 te behalen. In een eerste ronde wordt hun marketingkennis op de proef gesteld via een onlinetest. Deelnemers die slagen voor deze selectie worden gevraagd een opiniestuk rond een concreet marketingtopic te formuleren. In de derde ronde verdedigen de beste kandidaten hun opiniestuk voor een professionele jury, die vervolgens zowel binnen de categorie van studenten als van young professionals een winnaar selecteert. De twee winnaars ontvangen niet alleen de prestigeuze titel Marketing Genius 2015 en talrijke mooie prijzen. Ze worden ook onder de professionele begeleiding van The House of Marketing klaargestoomd om hun opiniestuk te presenteren op het jaarlijkse internationale marketingcongres van STIMA, de vakvereniging voor marketingprofessionals in België. Dit initiatief onderstreept de intense samenwerking tussen beide partijen die hun krachten bundelen ter ondersteuning van Belgische marketeers.

Naast de Marketing Genius lanceert The House of Marketing dit jaar ook THoM’ster Classes. In drie verschillende interactieve sessies kunnen laatstejaar masterstudenten proeven van uiteenlopende facetten uit de marketingwereld. Tijdens elke sessie gaat een senior consultant van The House of Marketing dieper in op een specifiek en trending marketingonderwerp waarna samen met de deelnemers een case uitgewerkt wordt. Zo maken zij kennis met marketing in de praktijk. Elke sessie wordt in een andere studentenstad gehouden: Antwerpen, Brussel en Gent.

Alle info rond de wedstrijd is beschikbaar op www.marketinggenius.be. Inschrijven voor de eerste ronde kan tot en met 26 oktober. Studenten geïnteresseerd in de THoM’ster Classes kunnen zich inschrijven op www.thehouseofmarketing.be waar eveneens alle datums en bijkomende info te vinden zijn.

Met deze twee initiatieven identificeert en ondersteunt The House of Marketing het marketingtalent in België en geeft ze een concrete invulling aan haar missie om jonge marketeers te inspireren om het beste uit zichzelf te halen.

Over The House of Marketing
Al 20 jaar doen bedrijven en organisaties beroep op The House of Marketing voor strategisch marketingadvies en project management. The House of Marketing biedt een unieke combinatie aan van strategische uitmuntendheid en operationeel pragmatisme in zowel B2B als B2C. Het bedrijf overtreft de verwachtingen van haar klanten door het toepassen van haar FACTS methodologie en de implementatie van effectieve groeistrategieën. Het bedrijf slaagt hierin door het aantrekken van gepassioneerde marketeers, aan wie een inspirerende en lerende omgeving aangeboden wordt waarin zij hun potentieel ten volle kunnen ontplooien.
www.thehouseofmarketing.be

The House of Marketing is een dochteronderneming van Quanteus, een strategisch consultancybedrijf met focus op transformatieprocessen. Quanteus bestaat uit een team van consultants die ervaring in top management consulting combineren met een ondernemersgeest en concrete bedrijfservaring.
www.quanteus.eu

 

Contact:
Dirk Blondeel
Managing Consultant The House of Marketing
E-mail: dirk.blondeel@thom.eu,
Tel: +32 495 55 99 06


Indien u wenst, kan u na afspraak de Marketing Geniuses interviewen en fotograferen op het finale event op 26/11 of erna.
Ondersteund beeldmateriaal, logo’s en een gedetailleerde timing in bijlage

 

Attachments:

Persbericht

Timings

GettyImages-85184293_full-558069-edited.jpg