Contact Us

The blog

Discover smart tips, personal stories and our take on the latest marketing trends
12 December 2019

Persbericht – Upthrust trekt digitale toptalenten Yannick Khayati en Emanuel Nuyts aan om pijlsnelle groei verder te accelereren

Diegem, 10 december 2019 – Amper een jaar na de opstart in 2018 verwelkomt Upthrust, een snelgroeiende digitale business accelerator gespecialiseerd in Growth Marketing, nieuwe digitale toptalenten. Met de komst van onder meer Emanuel Nuyts en Yannick Khayati klokt Upthrust af op 30 werknemers. Het zusterbedrijf van The House of Marketing overtreft zo zijn doelstelling voor 2019.

Managing Partner Dennis De Cat blikt terug op een jaar van pijlsnelle groei: “Belgische bedrijven missen heel wat digitaal talent in hun teams. Traditionele digitale agentschappen leveren dikwijls niet de kwaliteit én resultaten die bedrijven verwachten. Upthrust werkt samen met de teams van de klant volgens een agile Growth Marketing methodologie toe naar de beoogde resultaten. Instant kennisoverdracht en impact verzekerd.”

Sterke profielen

Om aan de groeiende vraag van bedrijven te voldoen, breidt Upthrust zijn huidige pool van digitale talenten – die variëren van UX designers tot growth marketeers – verder uit. Deze maand gaan verschillende nieuwe senior experten aan de slag, waaronder een paar authoriteiten in de digitale wereld.

Emanuel Nuyts, die 13 jaar ervaring bij Deloitte Digital met zich meebrengt, was naar eigen zeggen meteen overtuigd van de mogelijkheden voor Upthrust. Hij is gespecialiseerd in de lancering van nieuwe digital growth platformen & volledige digital growth studio’s. Hij zal zich focussen op commerciële activiteiten, projecten bij klanten en de ontwikkeling van nieuwe diensten.

Yannick Khayati, een van de pioniers op vlak van Growth Marketing in de Europese markt, stapt op zijn beurt over van The Growth Revolution. Dat agency richtte hij vier jaar geleden op, na zijn ervaring in digitale marketing bij Board of Innovation. Als thought leader van moderne marketing zal hij de commerciële en marketingmotor van Upthrust naar een volgend niveau tillen en zich focussen op Growth Marketing projecten.

Hogere versnelling

“Digitale profielen kiezen voor Upthrust door onze bedrijfscultuur, opportuniteiten en ambities”, licht Dennis De Cat toe. Die ambities zitten momenteel in een hogere versnelling: sinds september zijn Upthrust en zusterbedrijf The House of Marketing versterkt door het partnerschap dat Quanteus Group (waarvan beide bedrijven deel uitmaken) afsloot met Down2Earth Capital. Dat partnerschap heeft als doel de verdere nationale en internationale ontwikkeling van beide bedrijven te stimuleren.

Dennis De Cat: “Dankzij die evolutie kunnen we snel uitbreiden in België en onze diensten ook elders in Europa aanbieden. Ons aanbod is helemaal afgesteld op de noden van vandaag: bedrijven laten groeien door digitale, data-gedreven marketingprojecten die een concrete positieve impact hebben op de businessresultaten.”


***Einde persbericht***

Over Upthrust: 
Upthrust is een digital acceleratiebureau dat inspeelt op de toenemende behoefte aan talenten in operationele digitale marketing (technologie) om de kloof tussen marketing en IT te helpen overbruggen. Upthrust helpt zijn klanten impact te creëren door operationele en resultaatgerichte digitale vaardigheden en kennis te bieden – gaande van essentiële onlinemarketingkennis tot diepgaande & praktische expertise – in combinatie met inzicht in marketingcampagnes en klantengedrag. Upthrust doet zowel project- als uitzendwerk en werkt voor ambitieuze kmo’s en grote ondernemingen. Meer informatie op www.upthrust.eu.

Over The House of Marketing:
Al jaren doen bedrijven beroep op The House of Marketing voor strategische marketing consultancy en interim management. Samenwerken met een THoMer betekent samenwerken met een verbonden hub van meer dan 100 gepassioneerde en toegewijde marketingexperten evenals een netwerk van freelance consultants. Ons ondernemende karakter en toekomstbestendige visie op marketing stellen ons in staat om te inspireren, innovatie te stimuleren en onze klanten te helpen in hun transitie naar een winstgevende, duurzame groei door businessopportuniteiten te creëren via marketing. Meer informatie op www.thehouseofmarketing.be.

Over Down2Earth Capital:
Down2Earth Capital is een onafhankelijk private equity fund, opgericht in 2013, met als focus kleine en middelgrote transacties in België. Down2Earth Capital combineert een jarenlange en succesvolle ervaring in private equity met industriële expertise op topniveau. Meer informatie op www.d2e.be.

Over Quanteus Group: 
Sinds de oprichting in 2004 heeft Quanteus Group zijn actiegebied stelselmatig uitgebreid met de oprichting en de overname van verschillende ondernemingen. Via deze weg realiseert Quanteus Group daarbij haar doelstelling, met name het overbruggen van de kloof tussen strategie en implementatie. Quanteus Group bestaat uit The House of Marketing, Upthrust, BrightWolves, HighMind, QuantIM en RSQ Investors, die op een complementaire manier algemene kennis combineren met specifieke expertise en de capaciteit om oplossingen uit te werken. Zo helpt Quanteus Group haar klanten meer impact te hebben en zichzelf te transformeren tot marktleiders. Meer info op www.quanteus.eu.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Dennis De Cat
Managing Partner Upthrust
dennis.de.cat@upthrust.be
+32 (0) 499 12 97 52

Magalie Bonafoux
Group Marketing Manager The House of Marketing & Upthrust
magalie.bonafoux@thom.eu
+32 (0) 473 81 07 26

GettyImages-85184293_full-558069-edited.jpg