Contact Us

The blog

Discover smart tips, personal stories and our take on the latest marketing trends
5 June 2020

Interactief webinar - Hoe corona het e-commerce landschap beïnvloedt: The House of Marketing in virtueel gesprek met bol.com en Noukie’s

Diegem, 5 juni 2020 – E-commerce toont zich een belangrijke pijler in de wereldwijde strijd tegen COVID-19. De pandemie heeft het koopgedrag van consumenten fundamenteel veranderd, wat uitdagingen met zich meebrengt. Denk maar aan de boom van leveringen aan huis, personeelstekorten, aangepaste consumentenverwachtingen, ... Hoe gaan bedrijven om met die nieuwe realiteit?

Tijdens een interactief digitaal evenement brengt The House of Marketing e-commerce experten samen om een duidelijk beeld te schetsen van de huidige uitdagingen en oplossingen, alsook voorspellingen te delen voor bedrijven en hun consumenten in een wereld post-COVID-19.  

Op donderdag 11 juni organiseert The House of Marketing een live webinar over e-commerce en COVID-19. Tijdens dat digitale evenement worden verschillende topics aangehaald, waaronder de impact van de COVID-19-crisis op het e-commerce landschap. Verder komen de reacties van e-commercebedrijven op nieuwe uitdagingen aan bod, net als verwachtingen van en voorbereidingen voor de periode na COVID-19. 

Interactief evenement

“We maken er een interactieve sessie van”, legt Magalie Bonafoux, Marketing Manager van The House of Marketing, uit. “We houden voortdurend de vinger aan de pols en onderzoeken wat er leeft in de marketing community. Deze crisis roept veel vragen op bij bedrijven, ongeacht hun ervaring met e-commerce. Met dit webinar bieden we een platform voor die vragen: deelnemers kunnen hun vraagstukken delen met de sprekers, die op basis van hun ervaringen aanbevelingen kunnen geven. Ze focussen daarbij op inzichten van vandaag en lessen voor morgen.”   

Complementaire gastprofielen

Voor de interactieve sessie schuiven e-commerce experten van bol.com en Noukie’s aan tafel. “De complexiteit van het e-commerce verhaal weerspiegelen we in onze digitale evenement. Door de uiteenlopende achtergronden van onze sprekers kunnen we verschillende perspectieven belichten”, licht Magalie Bonafoux toe.

“De profielen van onze gasten zijn complementair: zo is Christel de Boer Platform Consultant bij bol.com. Vanuit haar ervaring deelt zij hoe deze crisis een van de meest succesvolle online marktplaatsen beïnvloedt. Ze bespreekt trouwens ook hoe een online marktplaats een brand kan helpen bij zijn online groei; zowel brands die al een eigen webshop hebben, als zij die nog niet bezig zijn met e-commerce.

Amaury Gilliot werkt op zijn beurt als Marketing & E-commerce Manager bij Noukie’s, een Belgisch merk dat gespecialiseerd is in baby- en kinderspullen. Het bedrijf werkt samen met e-tailers en meerdere online marktplaatsen (onder andere Amazon, La Redoute en Galeries Lafayette), maar runt ook een eigen webshop, dus hun kijk is anders.” 

De sessie wordt begeleid door Anh Khoa Nguyen, Head of Digital & E-commerce bij The House of Marketing. Zijn e-commerce ervaring deed hij de voorbije 15 jaren op bij bedrijven als Media Markt, Expedia, Axa en Orange. 
 
Het webinar (in het Engels) start om 12u15 op donderdag 11 juni en duurt zo’n 45 minuten.

Meer info over de live sessie vindt u hier:
 

INSCHRIJVEN VOOR HET E-COMMERCE WEBINAR***Einde persbericht***  


Over The House of Marketing:
Al jaren doen bedrijven beroep op The House of Marketing voor strategische marketing consultancy en interim management. Samenwerken met een THoMer betekent samenwerken met een verbonden hub van meer dan 100 gepassioneerde en toegewijde marketingexperten evenals een netwerk van freelance consultants. Ons ondernemende karakter en toekomstbestendige visie op marketing stellen ons in staat om te inspireren, innovatie te stimuleren en onze klanten te helpen in hun transitie naar een winstgevende, duurzame groei door businessopportuniteiten te creëren via marketing.

Meer informatie vindt u op www.thehouseofmarketing.be

 
Perscontact:
Magalie Bonafoux 
Marketing Manager The House of Marketing
magalie.bonafoux@thom.eu 
+32 (0) 473 81 07 26

GettyImages-85184293_full-558069-edited.jpg