Contact Us

The blog

Discover smart tips, personal stories and our take on the latest marketing trends
  24 June 2020

  Interactief webinar - Healthusiasm: de geheime succesformule achter gezondere en gelukkigere klanten

  Diegem, 24 juni 2020 – Gezondheid: het is de voornaamste bezorgdheid van consumenten vandaag de dag. Maar hoe spelen bedrijven in op die nood? Tijdens een live webinar delen sprekers Ignace De Nollin (SmartWithFood/Colruyt Group) en Christophe Jauquet (auteur van Healthusiasm) inzichten en ervaringen, die deelnemers inspireren om gezondheid te integreren in hun eigen strategie.

  Op donderdag 2 juli organiseert The House of Marketing een live, interactief webinar over healthusiasm. “In een wereld opgeschrikt door COVID-19 is gezondheid nog nooit zo belangrijk geweest. Om tegemoet te komen aan de veranderende verwachtingen van consumenten, worden bedrijven uitgedaagd om gezondheid te integreren in hun strategie en customer journeys. Dat concept heet ‘healthusiasm’”, legt Bert Van Eeckhoudt, Healthcare Specialist bij The House of Marketing en gastheer van het webinar, uit.

   

  Wake-up call

  “Ons webinar is een wake-up call voor marketeers”, gaat hij verder. “Denk aan de duurzaamheidstrend: bedrijven die die niet in acht nemen en schadelijke goederen blijven produceren, oogsten een storm van kritiek. Organisaties die blind zijn voor het belang van gezondheid zijn hetzelfde lot beschoren. Dat zal binnen dit en 10 jaar duidelijk blijken. Voor bedrijven is de integratie van gezondheid dus een opportuniteit om hun relevantie te bestendigen en een voorsprong te behouden op hun concurrenten.”

   

  Voor elk bedrijf

  Healthusiasm is een relevant concept voor ieder bedrijf, ongeacht de sector waarin het werkzaam is. “Verzekeringsfondsen zoals Ageas en CM bijvoorbeeld, zijn geëvolueerd van ‘ziektefondsen’ met loutere focus op terugbetalingen naar bedrijven die hun klanten via allerlei initiatieven gezond willen houden”, vertelt Bert Van Eeckhoudt. Tijdens het webinar worden concrete use cases besproken, zoals die van Netflix en Mercedes. “Die dienen als inspiratie voor de deelnemers, al bestaat er geen ‘one size fits all’: bij elk bedrijf past een unieke benadering om gezondheid te implementeren”, verduidelijkt de gastheer.

  Inspirerende gastsprekers

  Gastsprekers van dienst zijn Christophe Jauquet en Ignace De Nollin. Christophe Jauquet is grondlegger van het healthusiasm concept en auteur van het boek Healthusiasm. Hij heeft jaren ervaring als healthcare marketeer en internationale keynote speaker. Tijdens het webinar verduidelijkt hij het healthusiasm concept aan de hand van modellen en frameworks.

  Ignace De Nollin is op zijn beurt Managing Director van SmartWithFood, een spin-off van Colruyt Group. Hij deelt inzichten en aanbevelingen op basis van zijn eigen ervaring met healthusiasm. “Dat maakt het meteen heel concreet”, geeft Bert Van Eeckhoudt aan. “De toegevoegde waarde van beide sprekers ligt ontegensprekelijk in het feit dat ze waardevolle inspiratiebronnen zijn voor de deelnemers.”

   
  Het webinar (in het Engels) start om 11u00 op donderdag 2 juli en duurt een uur. Registreren kan hier:

  INSCHRIJVEN VOOR HET HEALTHUSIASM WEBINAR***Einde persbericht***  


  Over The House of Marketing:
  Al jaren doen bedrijven beroep op The House of Marketing voor strategische marketing consultancy en interim management. Samenwerken met een THoMer betekent samenwerken met een verbonden hub van meer dan 100 gepassioneerde en toegewijde marketingexperten evenals een netwerk van freelance consultants. Ons ondernemende karakter en toekomstbestendige visie op marketing stellen ons in staat om te inspireren, innovatie te stimuleren en onze klanten te helpen in hun transitie naar een winstgevende, duurzame groei door businessopportuniteiten te creëren via marketing.

  Meer informatie vindt u op www.thehouseofmarketing.be

   
  Perscontact:
  Anne-Fleur Kamst
  Marketing Coordinator The House of Marketing
  anne-fleur.kamst@thom.eu  
  +32 (0) 478 69 10 01

  GettyImages-85184293_full-558069-edited.jpg